Gå til hovedindhold

Spar Nord Nørresundby forstod SOS Dansk Autohjælp

SOS Dansk Autohjælp Nordjylland har fået hjælp af Spar Nord Nørresundby i forbindelse med at få finansieret byggeriet af et nyt domicil i Nørresundby. Virksomheden er ejet af far og søn, Jørn Simonsen og Lasse Simonsen, og de er taknemmelige for den hjælp, de har fået fra Spar Nord Nørresundby.

5859 Nørresundby · Nyhedsrummet · SOS Dansk Autohjaalp

- Det gør en verden til forskel at have en rigtig god og tillidsfuld dialog med vores erhvervsrådgiver Claus Ulsø Thomasen, som vi har haft en god relation til, siden vi blev kunde for omkring otte år siden. Der var ikke andre banker, der på samme måde troede på planen om det nye domicil. Det gør en kæmpe forskel for vores forretning, at vi nu har et tidssvarende byggeri efter alle forskrifter med god plads og en god placering tæt på motorvejsnettet, så vi hurtigt kan rykke ud, fortæller Jørn Simonsen.

Dansk Autohjælp gik for god ordens skyld til tre forskellige banker for at fremlægge et femårs budget og få et bud på finansiering af byggeriet, og her adskilte Spar Nord sig særligt på ét punkt:

- Spar Nord forstod at læse vores budget og pengestrømmene i vores forretning. Selvfølgelig handlede det også om, at de kunne tilbyde en god finansiering, men sidenhen vil jeg nok sige, at det særligt er den gode dialog, kemi og forståelse for vores planer, som gør mig til en meget tilfreds kunde. Jeg har aldrig haft så dygtig en bankmand som Claus, som jeg går så godt i spænd med, siger Jørn Simonsen.

Hele tiden i bevægelse
Som virksomhedsejer igennem mange år, så har Jørn Simonsen en ret god forståelse for, hvad det kræver at gøre sig fortjent til at have loyale kunder:

- Man ejer ikke kunderne. Til gengæld kræver det, at du hele tiden gør dig fortjent til deres tillid. Jeg har dyb respekt for den måde, som Spar Nord giver ansvaret til den enkelte medarbejder. Der er både ros til ledelsen for at skabe rammerne for det, og så er det en stor anerkendelse af, at Claus og teamet omkring ham forvalter den tillid, de er givet helt forbilledligt. De tager hånd om tingene, tænker løsningsorienteret og viser en oprigtig interesse for vores forretning og den konstante udvikling, som vi befinder os i, uddyber Jørn Simonsen.  

Gode tanker om fremtiden
At tingene ikke står stille hos SOS Dansk Autohjælp kan erhvervsrådgiver Claus Ulsø Thomasen skrive under på. Han påskønner tilliden og er fuld af beundring over den måde, som Jørn og Lasse hele tiden er på udkig efter nye og bedre måder at drive forretningen på:

- Det gør sig utrolig mange gode tanker om, hvordan de kan optimere, forberede sig på kommende krav og sikre en god fremtid for SOS Dansk Autohjælp, når eksempelvis markedet og behovene ændrer sig for autohjælp. Det er også spændende at følge med i deres rejse mod en mere bæredygtig forretning med tanker om at reducere CO2, energiforbrug og uhensigtsmæssige forretningsgange. Det er både fornuftigt og giver rigtig god mening, men det er også en god investering at stå stærkt over for kunder og samarbejdspartnere i fremtiden, fortæller Claus Ulsø Thomasen.

En fleksibel løsning
Udover opførelse af de 1.100 kvadratmeter i Nørresundby, så har Spar Nord også finansieret vognparken gennem Spar Nord Leasing, og det har også givet en stor konkurrencefordel og mere fleksibel økonomi for SOS Dansk Autohjælp:

- Vi har 45 biler og køber nye hele tiden, og det koster mange penge at holde bilparken opdateret med udstyr. Det har været en rigtig god løsning, da det kræver rigtig meget likviditet, hvis vi skulle købe bilerne frem for at leje dem, og så kan vi tilmed købe dem fri af leasingaftalen efter en årrække, slutter Jørn Simonsen.

Dermed er vejen banet for yderligere vækst på rejsen, og resultatet ser ud til at tage SOS Autohjælp i nye og spændende retninger, hvor Spar Nord Nørresundby glæder sig over at være betroede rådgivere for en sund og stærk virksomhed. 

Om SOS Dansk Autohjælp Nordjylland
Jørn og Lasse Simonsen stiftede SOS Dansk Autohjælp Nordjylland ApS i 2013. De sørger for døgnet rundt at assistere med autohjælp i hele Nordjylland, og de styrer selskabets vejhjælp i hele Nordjylland fra distriktsstationen i Nørresundby. De råder over og ejer fem stationer i Nørresundby, Hjørring, Brovst, Thisted og Nørager.

Publiceret d.
28. april 2023