Gå til hovedindhold

Lene Bisgaard går på pension efter 28 år i Spar Nord

Web 1600X1200 (1)

Kunderådgiver Lene Bisgaards sidste arbejdsdag i hele byens bank bliver fredag d. 31. maj.

Karrieren blev indledt i 1979, hvor Lene Bisgaard startede i lære i den daværende Sparekassen SDS i Skælskør- og Korsør afdelingen. Herefter skiftede hun til Tåstrup afdelingen, hvor hun i en periode var filialchef i Sengeløse. SDS blev siden til Unibank, og Lene vendte tilbage til Tåstrup som kundegruppechef i den nye afdeling.

Samtidig læste hun til statsautoriseret ejendomsmægler og skiftede til Roskilde Bank som boligrådgiver i hendes egen by, Hvalsø. Banken der sidenhen blev opkøbt af Spar Nord, hvor Lene fortsatte som Privatkundechef. Hvalsø afdeling blev sammenlagt med Holbæk i november 2016, hvor Lene siden har fortsat rådgivningen af alle de kendte kunder fra Hvalsø og en hel del nye siden.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i Spar Nord, der har budt på mange lærerige og gode oplevelser, både med kunder og kolleger. Godt kollegaskab og et indgående kendskab til mine kunder og deres børn, har været et grundelement i mit arbejdsliv. Jeg vil se tilbage på min karriere med et stort smil på læben, fortæller Lene Bisgaard og fortsætter:

- Nu er det blevet tid til et nyt kapitel i mit liv, hvor jeg får endnu mere tid med min familie, venner og ikke mindst vores fire små børnebørn. Jeg glæder mig til at være mere udendørs, træne, vandre, synge, rejse, passe have og ikke mindst børnebørn, men jeg kommer samtidig også til at savne mine fantastiske kolleger og kunder.

Hele Spar Nord sender en stor tak til Lene Bisgaard for hendes værdsatte indsats igennem årene og ønsker alt held og lykke med det nye kapitel i hendes liv.

Publiceret d.
25. april 2024