Gå til hovedindhold

Spar Nord Vejgaard gør det gratis at deltage i Spar Nord Cup 2024

Web 1600X1200

Den populære fodboldfest for U6 til U13 spillere i Gudumholm Idrætsforenings Idrætsuge løber igen i år af stablen. I anledning af Spar Nords 200-års jubilæum vil det i år være gratis for alle hold at deltage.

Hele byens bank kan i år fejre 200-års jubilæum, og dette kommer til syne gennem flere forskellige tiltag i de mange lokalbanker. Hos Spar Nord Vejgaard har man blandt andet valgt at støtte op om den traditionsrige Spar Nord Cup i Gudumholm Idrætsforening ved at gøre det gratis for alle spillere at deltage.

- Vi går en særdeles spændende tid i møde med mange gode tiltag i forbindelse med bankens 200-års jubilæum. Et af de tiltag er vores engagement i foreningslivet, hvor vi blandt andet har valgt at gøre det gratis for de mange fodboldhold at deltage i Spar Nord Cup. Vi ser frem til igen i år at se mange glade fodboldspillere, trænere og familier til en begivenhedsrig Spar Nord Cup 2024 i Gudumholm, udtaler Peer Kristensen, afdelingsdirektør i Spar Nord Vejgaard.

Spar Nord Cup 2024 sparkes i gang søndag 7. juli kl. 10:00. Her vil de mange deltagende hold blive mødt af glade arrangører og frivillige, blandt andet fra Spar Nord, der vil gøre deres bedste for at skabe de bedste rammer.

Information om Spar Nord Cup 2024:

  • Der vil være medaljer til alle deltagere i rækkerne U6 til U10.
  • En stor flot pokal vil blive uddelt til vinderne i U11, U12 og U13.
  • Alle hold forventes minimum 4 kampe.
  • Der spilles efter årgang fra forårssæsonen 2024.
  • Alle kampe spilles på et hyggeligt Gudumholm Stadion.
  • Derudover vil der være en gratis hoppeborg og hoppepude til rådighed.

Bindende tilmelding af hold sker via www.turnering.com eller via mail til fodbold@gudumholm-if.dk senest lørdag 22. juni 2024. Kampprogram forventes klar lørdag 29. juni.

Publiceret d.
24. april 2024