Gå til hovedindhold

KS Gruppen kåret som succesvirksomhed for 5. år i træk

6683 Nørresundby · Nyhedsrummet · SV23

Med erhvervsprisen Succesvirksomhed anerkender Spar Nord og BDO de 1.000 danske virksomheder, der lykkes bedst med at skabe vækst og overlegne finansielle resultater. En pris som virksomheden KS Gruppen A/S nu kan fejre at have vundet for femte år i træk.

Succesvirksomhed 2023 uddeles af Spar Nord og BDO til top 200 virksomheder i hver af landets 5 regioner baseret på antal medarbejdere og de tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet. Det er således de virksomheder, der er med til at skabe vækst i erhvervslivet. De er foregangsvirksomheder og en oplagt kilde til inspiration for andre ambitiøse virksomheder.

Til stor glæde for den nordjyske virksomhed KS Gruppen A/S, der leverer smarte løsninger på transporthjul og ergonomiske hjælpemidler, kunne man fejre kåringen som en af årets succesvirksomheder for femte år i træk. Ejerleder og administrerende direktør Claus Svensk Jessen tog glædeligt imod prisen, der blev overrakt af John Refsgaard, direktør i Spar Nord Nørresundby.

- Vi er enormt stolte over at modtage denne pris for femte år i træk, hvilket vidner om vores dybe engagement og passion for at skabe resultater. Der skal lyde en stor tak til vores dygtige medarbejdere, der hver dag yder en kæmpe indsats for, at vi opnår vores målsætninger. Samtidig vil jeg igen gerne takke John Refsgaard fra Spar Nord og BDO for kåringen og den betydningsfulde erhvervspris, fortæller Claus Svensk Jessen.

På billedet ses John Refsgaard sammen med Claus Svensk Jessen, der ved overrækkelsen var iført uniform som følge af den nyligt indførte og årligt tilbagevendende landsdækkende event ’uniform på jobbet dag’, som netop fandt sted på dagen for overrækkelse af prisen.

Publiceret d.
3. oktober 2023