Gå til hovedindhold

Lokalkendt profil tiltræder som ny souschef i Spar Nord Nørresundby

7000 Nørresundby · Nyhedsrummet · Souschef

Claus Ulsø Thomasen (44) er blevet udnævnt som ny souschef for erhvervsafdelingen i Spar Nord Nørresundby. Her skal han fremover rådgive erhvervskunder og medvirke til at styrke bankens markedsposition i det nordjyske.

December måned begyndte med en forstærkning i erhvervsafdelingen i Spar Nord Nørresundby, da Claus Ulsø Thomasen tiltrådte stillingen som ny souschef. Selvom Claus tiltrådte en ny stilling, er han ikke helt ny i Spar Nord regi. Han har nemlig flere års erfaring som privat- og erhvervsrådgiver i Spar Nord, herunder i Hjallerup, København, Vester Hassing og Nørresundby.

Der er således tale om en kompetent og lokalkendt profil, som tiltræder den nye stilling i banken. Med sine i alt 22 års erfaring inden for den finansielle verden bliver han en vigtig del af arbejdet med at videreudvikle og styrke erhvervsafdelingen i Nørresundby.

- Jeg ser rigtig meget frem til de nye udfordringer og arbejdsområder, som bliver den forretningsmæssige del, samtidig med at jeg bevarer en del af min kundeportefølje. Derudover glæder jeg mig til at fortsætte den positive udvikling i banken i samarbejde med mine fantastiske kolleger, fortæller Claus Ulsø Thomasen.

Privat bor Claus i Aabybro med sin kone og deres 2 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, padel og fodbold, hvor han blandt andet er fodboldtræner i den lokale klub.

Claus Ulsø Thomasen tiltrådte stillingen pr. 1. december 2023, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9632 0629 eller mail cth@sparnord.dk.

Publiceret d.
3. januar 2024